S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)
 • Autor
  Entrades
 • #827
  Editor
  Gestor de comptes

  Tots tenim al cap visions parcials de com imaginem la casa del futur i podem explicar-ne alguns elements que aquesta casa hauria de tenir, però potser pensem que algunes d’aquestes coses no seran mai possibles o que no serem a temps de veure-les.

  Aquest debat pretén començar la “casa per la teulada”, abstraient-nos de si el que imaginem serà possible que, algun dia, es converteixi en realitat. De moment, comencem per explicar què hi volem, com ho veiem, i potser descobrirem que allò que somiem ja existeix o, com a mínim, que hi ha algú que sap com aconseguir-ho, com arribar-hi.

  Us proposem un exercici d’imaginació, de comunicació i de confiança. Imaginació per a concebre allò que no existeix, capacitat de comunicació per explicar-ho de forma clara i confiança en els altres, perquè potser saben com obtenir allò que hem explicat….

  Potser un relat de la vida d’un català corrent cap allà l’any 2024 ens pot ajudar a introduir prou elements per començar el debat. Provem-ho. (veure arxiu: la casa d’en Jan)

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.